Bana bir yeni yıl hediyesi, lütfeeen :((

Herkesin evine gittiğini söylemiştim. Yeni yıl için birkaç kişi döndü. Kimisi bir ev partisinde kutlama yapmak istiyor. Kimisi bir klüpte cımtıstak takılmayı. Ben ikisini de istemiyorum, çünkü bunları yapmak isteyen grupları çok tanımıyorum. Yeni yıla sevdiğim insanlarla girmeliyim çünkü, tanıdığım bildiğim. Ama yok kimse işte. Rahip de gitti kutlama için Varşovaya. Kalakaldım öyle yapayalnız. Diyorum şöyle bisikletimi alır Leipzig i turlarım. Şehir merkezinde vakit geçiririm. Öyle deli gibi yemem, deli gibi içmem, dans etmem gerekmiyor di mi mutlu olmak, eğlenmek için...

Yeni yıldan dileğimi yazmıştım. Ya olursa ya olursa diye diye adını "if" koymuştum. Ve gerçekten bir Noel günü "if"ten mesaj düştü mail kutuma. Çok bir şey söylemiyor daha ama yine de beni umutsuz bırakmadı. Neler diliyorum başka?

Tezimi bitirebilmeyi, doktoraya başlamayı öncelikle. Sağlık mutluluk vs. dilemiyorum da her gün şükrediyorum zaten var oldukları için... Eminime bol bol qsl (radyo şeysi), üç katı fazla dalış, üç katı fazla dalıcı diliyorum. Bir de diliyorum ki o kadar çok işi olsun, bir sürü tamir yapsın, üç kat daha fabrika açsın, çok çalışsın çok para kazansın, ben de gidiim yiyim paraları Las Vegas ta pokerde. Bir de diliyorum ki Latin Amerikaya ya da Asyaya dalışa gidelim bu yıl. Hayırlısıyla diliyorum (bunu da emin doladı dilime)

Ya bir de sizden bir dileğim var. Bir yeni yıl hediyesi verin bana. Yalnızlığıma en güzel hediye olsun bu. Ben bakıyorum da ortalama sanki 20 kişi filan okuyor bu blogu. Ama tam çalışmıyor bu sayaç şeysi, ya da anlamıyorum ben. O yüzden bir ses verin, yorum kısmına iki ses edin, kim okuyor ediyor bileyim, böyleee bi mutlu olayım. Çok istiyorum çoookkk. Noooluuuurrrrr. NNüüütfeeenn!
Sizin için de böyle dönmedolap kadar eğlenceli ışıklı bir yıl dileyim. :PP

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgi Ebrum ,

Dileklerin hayırlısı ile kabul olsun. Sen oralarda olsanda hep yanımda gibisin. (Bazen uzak olduğun oluyor ama neyse idare ederiz onu )
Sen derslerni bitir ve yanıma gel özledim seni.
Seni seven Emin

Fifi Croissant dedi ki...

Ben okuyoruuuum, ve iyi seneler bol dalislar dilerim :)

Adsız dedi ki...

Ben de okuyorum , çok güzel ve akıcı anlatıyorsun. 'if'i merak ettim , gelince öğrenicem senden:) Mutlu yıllar . Ayşe, Mert ve Alp'ten sevgiler.

ebru dedi ki...

teşekkür ederim.
çok tatlısınız :)))

Ezgi dedi ki...

Düşündüm düşündümm dedim ki Ebru ablama bi yılbaşı hediyesi npsam netsem dedm 3000 km öteden bu kdar kısa sürede bi çözüm bulamadım..Dedim ki Ezgi sen kuzuluktann affedilirsin..

MEEEEEE = 2010 SENİN YILIN OLSUN
MEEEEEEEEEE = EBRU ABLAMIN YÜZÜ HEP GÜLSÜN
MEEEEEEEEEEEEEE = ŞANS HEP SENİN YANINDA OLSUN
MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE = KUZUUNDA SENLE OLSUN :)

senay dedi ki...

ben de okuyorum.

masaustumdeki resim (degistirmissin simdi)kopru, yeldegirmeni ve siyahli kiz hala. cesaretine hayranim. uzak ulkelerde yalnizliga posta koyusuna da.. neyse ki yalniz degilsin sevgilin var.

yeni yilda if gerceklessin..

Yorum Gönder